O nama

Plitvička SEDRA nalazi se u neposrednoj blizini nacionalnog parka Plitvička jezera (6 km) i nekoliko stotina metara udaljen je od državne ceste D1 na pravcu Zagreb>Karlovac>Slunj>Rakovica sa skretanjem lijevo u Grabovcu.

sedra izzraka

Lokal je otvoren tijekom cijele godine, uslužuje hladne i tople napitke, gotova jela, nareske, jela sa roštilja, jela po narudžbi, extra menije, ribu sa roštilja, jela ispod peke, slastice, 20 vrsta pizza i lasagna te tjestenine po originalnom talijanskom receptu iz krušne peći.

Objekt je kapaciteta 120 mjesta, sa odvojenim salama za pušače i nepušače, zatvorenom terasom (zimski vrt) i otvorenom terasom sa lijepim pogledom i toplom atmosferom. Pred objektom se nalazi asfaltirano parkiralište i veliko uređeno parkiralište za kamione.

Dobitnici smo prve Nagrade za najljepše uređen okoliš Karlovačke županije u kategoriji ugostiteljstva. Uz restoran nalaze se i dva objekta sa smještajnim kapacitetima sa 23 komforne sobe opremljene kupaonicama, balkonima, satelitskim TV prijemnicima i klimom - ukupno 52 ležaja u visokoj kategoriji.

Ponudu zaokružuje mogućnost organiziranja izleta u NP Plitvička jezera, na slapove Rastoke u Slunju, Baraćeve Špilje u Novoj Kršlji, na rijeku Unu u Bihaću, biciklističkih i rafting tura, a posredujemo i u organizaciji lova (šljuke, prepelice, divlje svinje, medvjedi).